preloader

Przepisy kulinarne

QUENELLES Z RICOTTY Z DŻEMEM Z CZERWONYCH POMIDORÓW
PINZA
PLACEK PIGWOWY
PAVLOVA
CZEKOLADOWY BOCHENEK
KARMELIZOWANE MANGO
JABŁKOWE RACUCHY
CASTAGNOLE
KREM Z MASCARPONE, CIASTECZKA DIGESTIVE I WINOGRONA
PIECZEŃ WOŁOWA (STRACOTTO DI MANZO)
PIECZONA GOLONKA WIEPRZOWA
GULASZ WIEPRZOWY W STYLU MALBECH
CIELĘCINA LUB KURCZAK Z ACQUAVITE
“SARDEE IN SAOR” (SODKO SŁONE SARDYNKI)
ŻABNICA NA MISTICANZY
DUSZONY KURCZAK
„ŻÓŁTY” KURCZAK
RYBA PIECZONA W FOLII Z DODATKIEM SZPINAKU
MARYNOWANA WOŁOWINA
KIEŁBASKI I WĘDLINY WE WŁOSKIM STYLU
DUSZONE PODGARDLE Z CIELĘCINY
FILET Z ŁOSOSIA Z KREMOWYM POMARAŃCZOWYM SOSEM
FILET Z WOŁOWINY Z GREJFRUTOWYM VINAIGRETTE
POLĘDWICA WIEPRZOWA Z SOSEM Z ZIELONYCH POMIDORÓW
WĄTROBA W STYLU WENECKIM (FEGATO ALLA VENEZIANA)
PIECZONY KRÓLIK
KRÓLIK Z ZIOŁAMI
CLAFOUTIS Z CUKINII
GOTOWANA MŁODA WOŁOWINA Z SOSEM PEARA
UBIJANY DORSZ (BACCALA’ MENTECATO)
SOLONY DORSZ W STYLU VICENZA (BACCALA’ ALL VICENTINA)
RAVIOLI ZE SZPINAKIEM W KREMOWYM SEROWYM SOSIE
MAKARON Z OŚMIORNICĄ
PENNE MEZZE Z SOSEM CURRY
LASAGNE Z CUKINIĄ, POMIDORAMI I BAZYLIĄ
RISOTTO Z BAKŁAŻANEM ANNY
GNOCCHI Z SEMOLINY I ROCOTTY
GNOCCHI ALLA PARIGINA
NALEŚNIKI Z BAKŁAŻANEM I RICOTTĄ ZE ŚWIEŻYM SOSEM Z SERA MONTASIO
PIEROGI CJALSON Z BAKŁAŻANEM
BIGOLI Z SOSOEM Z ANCHOIS
PIECZONE WARZYWA
TARTY Z DYNI MASŁOWEJ Z KREMOWYM SOSEM PARMEZANOWYM
TRÓJKOLOROWY STOS Z FRITATTY
TARTA GRUSZKOWA
WARZYWNY TATAR Z KULKAMI TOMINI
TATAR Z TUŃCZYKA NA PUREE Z AWOKADO I LIMONKI
TATAR SORANO NA PODŁOŻU Z AWOKADO I LIMONKI
SZPINAK PIECZONY W FOREMKACH ZE ŚWIEŻYM POMIDOROWYM PUREE
KIEŁBASA SMAŻONA Z GRZYBAMI I CUKINIĄ
CZARNY RYŻ VENERE I BEKON
SAŁATKA Z RYŻEM, CURRY, KREWETKAMI JUMBO I CUKINIĄ
PROSCIUTTO I GRUSZKI SMAŻONE NA MAŚLE
KWADRACIKI Z DYNII MASŁOWEJ Z KULKAMI Z SERKA ‘CREMORO’
TEMPURA ANNY
ROLADKI Z CZERWONEJ CYKORII TREVISO Z OLIWĄ Z OLIWEK I DRESSINGIEM Z MUSZTARDY DIJON
ROLADKI Z CUKINI I KREWETEK
SAŁATKA Z SELERA NACIOWEGO, SERCA PALMY I PARMEZANU
GRUSZKA, SER MONTASIO I CYKORIA TREVISO
SAŁATKA Z BIAŁYCH SZPARAGÓW
KLASYCZNA SZYNKA PARMEŃSKA I MELON
KREWETKI JUMBO NA CUKINII JULIENNE
PRZEKĄSKI W STYLU ŚRÓDZIEMNOMORSKIM
PRZEKĄSKI WE WŁOSKIM STYLU
PIECZONE PLASTRY BAKŁAŻANA
KANAPKI Z FRITTATY
ŁOSOŚ Z AWOKADO NA ŁYŻCE
POMIDOROWE PUREE Z KULKAMI Z SERA RICOTTA Z PISTACJAMI BRONTE
KREMOWY SEREK Z MIĘTĄ
POMIDORKI WIŚNIOWE NADZIEWANE TUŃCZYKIEM
KOZI SER Z MIESZANKĄ SIEKANYCH WARZYW
PRZEGRZEBKI NA ZIEMNIACZANYM PUREE
KREWETKI W SZKLANECZCE
AROMATYCZNY LETNI MUS