preloader

Przepisy kulinarne

QUENELLES Z RICOTTY Z DŻEMEM Z CZERWONYCH POMIDORÓW
PINZA
PLACEK PIGWOWY
PAVLOVA
CZEKOLADOWY BOCHENEK
KARMELIZOWANE MANGO
JABŁKOWE RACUCHY
CASTAGNOLE
KREM Z MASCARPONE, CIASTECZKA DIGESTIVE I WINOGRONA
PIECZEŃ WOŁOWA (STRACOTTO DI MANZO)
PIECZONA GOLONKA WIEPRZOWA
GULASZ WIEPRZOWY W STYLU MALBECH
CIELĘCINA LUB KURCZAK Z ACQUAVITE
“SARDEE IN SAOR” (SODKO SŁONE SARDYNKI)
ŻABNICA NA MISTICANZY
DUSZONY KURCZAK
„ŻÓŁTY” KURCZAK
RYBA PIECZONA W FOLII Z DODATKIEM SZPINAKU
MARYNOWANA WOŁOWINA
KIEŁBASKI I WĘDLINY WE WŁOSKIM STYLU
DUSZONE PODGARDLE Z CIELĘCINY
FILET Z ŁOSOSIA Z KREMOWYM POMARAŃCZOWYM SOSEM
FILET Z WOŁOWINY Z GREJFRUTOWYM VINAIGRETTE
POLĘDWICA WIEPRZOWA Z SOSEM Z ZIELONYCH POMIDORÓW
WĄTROBA W STYLU WENECKIM (FEGATO ALLA VENEZIANA)
PIECZONY KRÓLIK
KRÓLIK Z ZIOŁAMI
CLAFOUTIS Z CUKINII
GOTOWANA MŁODA WOŁOWINA Z SOSEM PEARA
UBIJANY DORSZ (BACCALA’ MENTECATO)
SOLONY DORSZ W STYLU VICENZA (BACCALA’ ALL VICENTINA)
RAVIOLI ZE SZPINAKIEM W KREMOWYM SEROWYM SOSIE
MAKARON Z OŚMIORNICĄ
PENNE MEZZE Z SOSEM CURRY
LASAGNE Z CUKINIĄ, POMIDORAMI I BAZYLIĄ
RISOTTO Z BAKŁAŻANEM ANNY
GNOCCHI Z SEMOLINY I ROCOTTY
GNOCCHI ALLA PARIGINA
NALEŚNIKI Z BAKŁAŻANEM I RICOTTĄ ZE ŚWIEŻYM SOSEM Z SERA MONTASIO
PIEROGI CJALSON Z BAKŁAŻANEM
BIGOLI Z SOSOEM Z ANCHOIS
PIECZONE WARZYWA
TARTY Z DYNI MASŁOWEJ Z KREMOWYM SOSEM PARMEZANOWYM
TRÓJKOLOROWY STOS Z FRITATTY
TARTA GRUSZKOWA
WARZYWNY TATAR Z KULKAMI TOMINI
TATAR Z TUŃCZYKA NA PUREE Z AWOKADO I LIMONKI
TATAR SORANO NA PODŁOŻU Z AWOKADO I LIMONKI
SZPINAK PIECZONY W FOREMKACH ZE ŚWIEŻYM POMIDOROWYM PUREE
KIEŁBASA SMAŻONA Z GRZYBAMI I CUKINIĄ
CZARNY RYŻ VENERE I BEKON
SAŁATKA Z RYŻEM, CURRY, KREWETKAMI JUMBO I CUKINIĄ
PROSCIUTTO I GRUSZKI SMAŻONE NA MAŚLE
KWADRACIKI Z DYNII MASŁOWEJ Z KULKAMI Z SERKA ‘CREMORO’
TEMPURA ANNY
ROLADKI Z CZERWONEJ CYKORII TREVISO Z OLIWĄ Z OLIWEK I DRESSINGIEM Z MUSZTARDY DIJON
ROLADKI Z CUKINI I KREWETEK
SAŁATKA Z SELERA NACIOWEGO, SERCA PALMY I PARMEZANU
GRUSZKA, SER MONTASIO I CYKORIA TREVISO
SAŁATKA Z BIAŁYCH SZPARAGÓW
KLASYCZNA SZYNKA PARMEŃSKA I MELON
KREWETKI JUMBO NA CUKINII JULIENNE
PRZEKĄSKI W STYLU ŚRÓDZIEMNOMORSKIM
PRZEKĄSKI WE WŁOSKIM STYLU
PIECZONE PLASTRY BAKŁAŻANA
KANAPKI Z FRITTATY
ŁOSOŚ Z AWOKADO NA ŁYŻCE
POMIDOROWE PUREE Z KULKAMI Z SERA RICOTTA Z PISTACJAMI BRONTE
KREMOWY SEREK Z MIĘTĄ
POMIDORKI WIŚNIOWE NADZIEWANE TUŃCZYKIEM
KOZI SER Z MIESZANKĄ SIEKANYCH WARZYW
PRZEGRZEBKI NA ZIEMNIACZANYM PUREE
KREWETKI W SZKLANECZCE
AROMATYCZNY LETNI MUS
Zamówienia złożone do dnia 17.12.2018 zostaną dostarczone do dnia 21.12.2018. Zamówienia złożone od 18.12.2018 będą realizowane
po Świętach Bożego Narodzenia lub po 01.01.2019. Powodem jest obłożenie zleceń w firmach kurierskich.