• Ca’Sisa Chardonnay 0,75 l – dla HoReCa

    Winifikowane w kadziach ze stali nierdzewnej, w kontrolowanej temperaturze, wino to znane jest ze świeżego bukietu i delikatnego smaku.Jasne, słomkowe, żółte, ma owocowy, kwiatowy bukiet. Na podniebieniu jest zharmonizowane i o dobrej budowie. Gładkie, z trwałym, wytrawnym finiszem.

    Doskonałe z lekkim anipasti, ziołowymi przystawkami, rybą i delikatnymi daniami z białym mięsem.

    Produkt dla HORECA.

    Czytaj dalej
  • Ca’Sisa Pinot Grigio 0,75 l – dla HoReCa

    Winogrona Pinot Grigio używane do produkcji tego białego wina są delikatnie prasowane, w kontrolowanej temperaturze. Wino w kolorze słomkowożółtym, o świeżym bukiecie, z charakterystycznymi owocowymi i akacjowymi nutami kwiatowymi. Na podniebieniu jest zbalansowane – wytrawne, świeże i harmonijne.

    To uniwersalne wino, na aperitif lub jako idealne dopełnienie do prostych dań rybnych, risotto z wiosennymi jarzynami i białych mięs.

    Produkt dla HORECA.

    Czytaj dalej
  • Ca’Sisa Merlot 0,75 l – dla HoReCa

    Produkowane, jako czerwone wino z piętnastodniowym okresem maceracji; fermentacja odbywa się w temperaturze 25-30°C. Przed zabutelkowaniem dojrzewa przez kilka miesięcy w stali nierdzewnej.
    Ma charakterystyczny rubinowo czerwony kolor, z winnym, intensywnym nosem i przyjemną nutą dojrzałego czerwonego owocu.
    Wytrawne i pełne, zbalansowane i o dobrej budowie na podniebieniu.

    Idealne z duszonymi mięsami, pieczonym białym mięsem jak również z ciemnymi mięsami i dziczyzną.

    Produkt dla HORECA.

    Czytaj dalej
  • Ca’Sisa Malbech 0,75 l – dla HoReCa

    Mało powszechna odmiana, która została ożywiona we wschodnim regionie Veneto, gdzie odnalazła odpowiednią glebę, co pozwoliło wydobyć jej szlachetne cechy. Wino produkowane w stali nierdzewnej, z piętnastodniowym okresem maceracji, w kontrolowanej temperaturze. Po ukończeniu procesu fermentacji dojrzewa w stali nierdzewnej przez kilka miesięcy przed zabutelkowaniem. O rubinowym kolorze, zniewalająco winnym nosie i wytwornie świeżym bukiecie. W ustach harmonijne: wytrawne, mocne i o trwałym finiszu.

    Podawać z obfitymi przystawkami, gulaszami, pieczonymi i grillowanymi mięsami oraz średnio-dojrzałymi serami.

    Produkt dla HORECA.

    Czytaj dalej
  • Ca’Sisa Cabernet 0,75 l – dla HoReCa

    Stworzone z winogron Cabernet Sauvignon, produkowane jest w kontrolowanej temperaturze, z krótkim okresem maceracji; po zakończeniu fermentacji pozostaje w kadziach, aby dojrzewać przed zabutelkowaniem. Jasny, intensywny rubinowy kolor, o bogatym nosie, z nutami czerwonych jagód. W ustach jest pełne, dobrze zbudowane, harmonijne i długotrwałe.

    Idealnie komponuje się z jasnymi i ciemnymi pieczonymi mięsami, dziczyzną, grillowanymi lub duszonymi mięsami.

    Produkt dla HORECA.

    Czytaj dalej
  • Ca’Sisa Prosecco Treviso Extra Dry 0,75 l – dla HoReCa

    Glera: stara, tradycyjna odmiana winogron regionu Treviso oferuje przepyszne winogrona, które przerabiane na musujące wino przy użyciu długiej metody Charmant produkują wyrafinowane, delikatne ‘spumante’ (włoskie wino półmusujące). Słomkowy kolor, delikatnie aromatyczny zapach; zadowalające w ustach, delikatnie gładkie. Doskonałe jako aperitif lub do posiłku. Doskonały dodatek do ryby i dań warzywnych. Produkt dla HORECA.

    Czytaj dalej